8 / 18 658

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Notiser > Möller och Rajabie gripna på sannolika skäl misstänkta för sommarstugemordetMöller och Rajabie gripna på sannolika skäl misstänkta för sommarstugemordet

Publicerad 2016-08-31

Johanna Möller, 41, och Mohammad Rajabie, 18, har åter gripits av polisen misstänkta för sommarstugemordet i Arboga. Efter att de släpptes av polisen den 19 augusti har Johanna Möller rest till Thailand och hennes 18-årige pojkvän, den asylsökande Mohammad Rajabie har befunnit sig på okänd ort.

Under tiden har polisutredningen om mordet och mordförsöket på Johanna Möllers föräldrapar fortsatt. Bl.a. har polisen enligt uppgift lyckats koppla Möllers bil till brottsplatsen. Samtidigt har också en mordutredning startat kring Möllers makes drunkningstillbud förra sommaren.

När Möller och Rajabie greps vid 18.30-tiden under gårdagen skedde det i norska Trondheim, då Möller klev av ett flyg från Thailand. De båda var då anhållna i sin frånvaro och internationellt efterlysta, skriver Aftonbladet. De ska nu lämnas ut till Sverige.

– Misstankarna har stärkts mot den 41-åriga kvinnan och den 18-åriga mannen, de är nu misstänkta på sannolika skäl, säger Anders Hedström, presstalesperson i polisområde Västmanland till kvällspressen.
Läs alla notiser om fallet    Läs i databasen om Sommarstugemordet i Arboga