12 / 18 658

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Notiser > Arbogamisstänkta släppta - talar ut i AftonbladetArbogamisstänkta släppta - talar ut i Aftonbladet

Publicerad 2016-08-19

Den 41-åriga kvinnan och hennes 18-årige sambo, som båda misstänks för mordet och mordförsöket i en sommarstuga utanför Arboga, släpptes idag i samband med att åklagarens frist för häktning löpte ut. Nu ger kvinnan en delvis annan bild av händelserna i en intervju i Aftonbladet.

Hur har det varit under de här dagarna?
– Polisen har försökt att få fram något slags bevis. Men som jag och min advokat ser på det har de lyssnat på vad som skrivs på sociala medier, säger den 41-åriga kvinnan.

Har de haft någon teknisk bevisning?
– Ja, de har mobiltelefoner som de har gått igenom, datorer...de har gått igenom bilar jag äger, min lägenhet. De har tagit hår, förstår du? För dna-test. Och så har de frågat samma frågor, om och om igen.

– Vi frågade polisen i fredags om vi fick lämna landet för att komma bort ett tag. ”Ja, det får ni”, svarade de. På tisdagen tar de oss på Arlanda. Mina barn frågade ”mamma, mamma, när går planet?”. En timme innan planet går tar de oss.

Satt ni vid gaten då?
– Ja. Så ja, jag vet inte vad man ska säga. De var tvungna att ta in någon, för att ha något att gå på. Men det finns inget att gå på.

När bokade ni den resan?
– Vi bokade i juni, vi hade hyrt ett hus i Thailand och skulle åka ner nu när vi fick det den 15:e. Vi skulle ha varit borta i två veckor.

Läs hela intervjun med den misstänkta kvinnan i Aftonbladet.
Läs alla notiser om fallet    Läs i databasen om Sommarstugemordet i Arboga