8 / 18 658

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Notiser > Johanna Möller, 41, gripen på Arlanda för sommarstugemordetJohanna Möller, 41, gripen på Arlanda för sommarstugemordetPublicerad 2016-08-16

Under eftermiddagen greps den 41-åriga kvinnan Johanna Möller för mordet på en man och mordförsöket på en kvinna utanför Arboga för två veckor sedan.

Möller greps tillsammans med en 18-årig man på Arlanda när de två under eftermiddagen var i färd med att fly från landet.

Enligt uppgifter till Eskilstuna-Kuriren har den 18-åring som nu tillsammans med 41-åringen misstänks för Arbogamordet bott hos 41-åringen den senaste tiden. Enligt tidningen ska 18-åringen också figurerat i utredningen om misshandeln av de flyktingpojkar som i medier berättat om hur 41-åringen sexuellt utnyttjat dem på det flyktingboende som 41-åringen drev.

Johanna Möller, 41, är dotter till det äldre paret som angreps i sommarstugan utanför Arboga. Hon uppges ha haft en dålig relation till föräldrarna.

Mycket tyder nu på att det är en omfattande brottshärva som är på väg att nystas upp, innefattande flera mord och mordförsök med ekonomiska motiv.

Förundersökningarna kommer nu att fortsätta i syfte att säkra bevis, enligt polisen. Polisen har sedan mordet och mordförsöket haft en särskild utredningsorganisation på ett tjugotal poliser, som har arbetat intensivt med utredningen.
Läs alla notiser om fallet    Läs i databasen om Sommarstugemordet i Arboga