8 / 18 240

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Forum > Brottsbekämpning och andra kriminalfall > aktivitetspoängForum: Brottsbekämpning och andra kriminalfall

Visar ett inlägg från tråden "aktivitetspoäng"
2017-09-22 21:28:47

Svar på inlägg ursprungligen postat av Maria72

ADMIN
Citat
Att "tvinga" medlemmar till att engagera sig verkar inte alls vettigt. Som någon ovan skrev kommer det bara dra ner kvaliteten på inläggen, för skriva "strunt" kan väl ganska många göra. Själv ar jag inte så mycket att bidra med när det gäller bilder på mord. Sitter heller inte inne på FUP:ar eller domar. Nej usch o fy, blir bara ännu mer stressad. Lever ett rätt stressigt liv i övrigt så att vara tvungen att skriva för skrivandets skull känns inget bra. Är inte heller intresserad av att betala förtjänsten och blev irriterad redan nu när det hopade upp ett fönster som "talade om" vad som gäller. Som sagt, har tillräckligt med stress i livet ändå.

Hur många medlemmar finns? Kan ni marknadsföra er mer än vad ni gör nu?

I vilket fall som helst tror jag inte på tvångsmedel.

Tack för ordet!


Tack för feedback! Inte meningen att skapa en irriterande upplevelse och som du säger är det ju bra om det upplevs som frivilligt att bidra med innehåll. Samtidigt är det ju svårt att skapa incitament för att bidra om man inte gör någon åtskillnad i "upplevelse" mellan de som bidrar och de som ej gör det.

Vad gäller antal användare och marknadsföring är det ingen prioritet. Det är väldigt många sidvisningar på sajten varje månad. Vad vi däremot önskar är fler bidrag till innehållet :)