7 / 18 240

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Forum > Brottsbekämpning och andra kriminalfall > aktivitetspoängForum: Brottsbekämpning och andra kriminalfall

Visar ett inlägg från tråden "aktivitetspoäng"
2017-09-15 19:08:26

Svar på inlägg ursprungligen postat av pliton

ADMIN
Citat
Jag satt och skrev 3 minuter. Jag fick 3 poäng. Ska jag komma upp i 200 p måste jag skriva 200 minuter. Jo, tjena. Kommer inte att hända. Hellre avslutar jag mitt konto här. Oj, nu fick jag två poäng till.


Tråkigt så. Som beskrivits ovan experimenterar vi lite med att hitta en lagom nivå på samlandet av aktivitetspoäng. Jag tycker iof kanske inte att det är helt orimligt att lägga en minut per dag som man använder sajten åt att bidra konstruktivt för att bygga upp innehållet här.

Men trivs man inte med det så går det ju att hitta material på andra ställen, t.ex på Flashback: https://www.flashback.org/t1420554

Ett annat sätt att samla aktivitetspoäng vore t.ex. att lägga till ett nytt mordfall, begära ut och ladda upp förundersökningsprotokoll, stämningsansökan och dom, ta tre bilder från dessa och lägg in, posta tre länkar till nyhetsartiklar om fallet och skriv en kvalitativ kommentar - och vips så har du samlat minst (1x10)+(3x14)+(3x7)+(3x1)+(1x5)=81 poäng. Tar nog max en kvart i anspråk och är till glädje för övriga användare.

Har du förslag på hur man bättre kan skapa incitament för fler användare att bidra till innehållet?